Babagan Kita

  • office
  • office1

Sapa kita

Didirikan ing taun 2005, Nebula minangka pemasok sistem uji coba baterai, solusi otomatis lan inverter ES. Sawise tuwuh lan berkembang bisnis kanthi cepet, Nebula dadi perusahaan sing didaftar ing umum ing taun 2017. Produk Nebula digunakake ing industri kayata batere produk elektronik portebel, alat listrik, batere sepeda elektronik, batere EV lan sistem panyimpenan energi. Adhedhasar produk lan layanan pelanggan premium sing inovatif banget, Nebula dadi sistem uji coba lan panyedhiya solusi sing disenengi kanggo akeh produsen baterai terkenal, perusahaan seluler & laptop & perusahaan EV lan OEM, kayata HUAWEI / APPLE OEM / SAIC-GM / SAIC / GAC / CATL / ATL / BYD / LG / PANASONIC / FARASIS / LENOVO / STANLEY DOCKER.

  • 2005
    Diadegake ing taun 2005
  • 350+
    TIM R&D 350+ ENGINEER
  • 1000+
    1000+ Nomer Karyawan
  • Kadhaptar
    Kadhaptar ing Corp.

Katalog Produk

PAWARTA